ACM Bilkent-inzva Üniversite Buluşmaları Etkinliği

Üniversite buluşmaları etkinliği kapsamında ACM Bilkent ve inzva olarak gerçekleştireceğimiz etkinliğe hepiniz davetlisiniz!

inzva Beykoz Kundura Fabrikası içerisinde yer alan, Birebir Eğitim Vakfı desteğiyle, Algoritma ve Yapay Zeka alanlarına odaklı, proje ve çalışma grupları, kamplar ve buluşmalar düzenlemektedir. 

Ücretsiz olarak düzenlenen bu faaliyetler ile inzva’nın amacı, Türkiye’de yazılım ve algoritma alanında yetenekli öğrencileri dünyaya hazırlayarak kendilerini geliştirmelerini sağlamaktır.

2019 yılından bu yana inzva, hazırlık, birinci ve ikinci sınıf öğrencilere inzva’yı ve topluluğumuzu tanıtmak, CS kulüpleriyle birlikte yaptığımız Algo101’den bahsetmek, gelecek program takvimimizi paylaşıp öğrencilerin inzva’da katılabileceği kış ve bahar etkinliklerimizi paylaşmak ve soru-cevap kısmıyla öğrencilerle yakından tanışıp ihtiyaç ve önerilerini dinlemek için okul gezileri düzenlemekte.

inzva’yı temsilen ekipten Murat Karademir, Gül Çetin, İzel Karaoğlu ve komünitemizden Mustafa Çelik konuşmacı olarak etkinliğimize katılacaktır.

10 Kasım Çarşamba günü saat 17:30’da gerçekleşecek etkinliğimiz V-2 Amfide gerçekleşecektir, hepinizi bekliyoruz!