ACWiC 22′

Merhaba Bilkentliler! 

ACM Bilkent olarak ACWiC etkinliğimize davetlisiniz! İki ayrı oturum olarak gerçekleştireceğimiz bu etkinliğin düzenlenmesinin amacı  bilişim sektöründe farklı özgeçmişlere sahip kadınları öğrenciler ile buluşturarak bilgisayar biliminin farklı alanlarında çalışan başarılı kadınlarla tanışmalarını ve ilgili dalları hakkında detaylı bilgi edinmelerini sağlamaktır. 

İki oturum olarak gerçekleştireceğimiz etkinliğimizin ilk oturumunda 14:00-15:00 arasında Reyyan Ayfer, 15:00-16:00 arasında ise Nurefşan Müsevitoğlu ile söyleşi gerçekleştireceğiz. Reyyan Ayfer, ACM-W’de Bölgesel Faaliyet başkanıdır ve okulumuzda öğretim üyesidir. Nurefşan Müsevitoğlu, Vestel’de yazılım uzmanı olarak görev almıştır, kendisi şu an Grubtech’te yazılım mühendisidir. 

20.00’da gerçekleşecek ikinci oturumumuzdaki konuğumuz İlge Akkaya, OpenAI’de çok etmenli sistemler ve çok modlu öğrenmeye odaklanan Teknik Personel Üyesidir. Daha önce, fiziksel ortamlarda karmaşık görevleri başarmak için derin RL’den yararlanan robotik sistemler oluşturduğumuz OpenAI’deki Robotik ekibinde araştırmacı ve yöneticiydi.

27 Mart Pazar günü gerçekleştireceğimiz etkinliğe seni de bekliyor olacağız! Etkinliğimiz İngilizce gerçekleşecektir.